Feestelijke
boekvoorstelling

Feestelijke boekvoorstelling, de apotheose van een mooi verhaal

Zaterdag 6 mei 2023 stond al wekenlang in fluo aangeduid in de agenda van Sofie, Brent en Lucas. Op de planning? Dé feestelijke boekvoorstelling van hun boek “Ook wij”.
18

Artevelde Hogeschool Gent had zijn grootste aula op de Kantienberg ter beschikking gesteld. Die was net groot genoeg, want 350 enthousiaste genodigden zakten af naar het feestelijk gebeuren.

Gastvrouw Leen De Coensel verwelkomde iedereen en om klokslag 16 uur rolden de drie tenoren onder luid applaus binnen in de volle arena.

Het academisch gedeelte warmde zich op met interessante bijdragen van Prof. Geert Van Hove en lector Beno Schraepen. Mooie woorden rond en over inclusie. De zaal luisterde geboeid.

Maar de fans kwamen uiteraard naar het inclusieverhaal van Sofie, Brent en Lucas luisteren. Luisteren naar hun verhaal over het boek. Met als apotheose een minutenlange staande ovatie bij de onthulling van hun boek.

Een lach. Een traan. Gejuich. Applaus. Kippenvel. Knuffels. Een fantastisch moment voor het drietal en hun fiere entourage.

 

Nadien nog meer hoogtepunten

Een videoboodschap van minister Crevits met felicitaties, de 15 storytellers feestelijk op het podium en tot slot een grappige uitsmijter van William Boeva.

Na de bloemen konden de mensen eindelijk hollen naar de boekenstand. Het was daar een echte overrompeling. Tussen de receptie door gingen de boeken als zoete broodjes de deur uit. Met als resultaat: ei zo na 300 verkochte exemplaren.

Ook wij maken een boek, ook wij vieren feest, ook wij kijken met een warm gevoel terug naar dit schoon moment. Om in te kaderen.

© 2022 ook wij – design Dotplus
Feestactie!