10 mijl

Een zegetocht

De drie helden – Sofie, Brent en Lucas – waren er klaar voor. Samen met hun 15 loopassistenten en veel sympathisanten stonden ze op 18 september om 10 uur aan de start van de eerste 10 Mijl van Gent. Op vraag van de organisatie poseerden ze op de eerste rij voor de talloze fotografen. En dan. Eindelijk. 3, 2, 1, start. Voor een heerlijke 10 mijl langs een mooi en gevarieerd parcours in het schone Gent. Een beetje bergop en wat bergaf, enkele stroken kasseien en overal massa’s supporters. Het team #ookwij werd als gek naar de finish gezogen. Sofie, Brent en Lucas straalden. Het was hun dag, hun wedstrijd en hun momentum. Inclusie, ook in de 10 mijl van Gent. Zeker is dat.  

Centjes

Ook achter de schermen werd er gesupporterd voor het team #ookwij want de sponsoractie liep als een trein. De teller staat ondertussen op meer dan 6.000 euro. Een fantastisch bedrag waar onze helden alleen maar konden van dromen. Mercikes aan iedereen voor de gulle bijdragen. Wie wil, kan nog altijd een bijdrage storten op het rekeningnummer van #ookwij: BE42 7340 6217 1854. Want alle centjes zijn meer dan welkom om van het boek een schitterende publicatie te maken. De hardcover is zeker al binnen. En de kleuren zullen van de publicatie spatten. Binnenkort meer nieuws.

Met dank aan de organisatie van de ABSoluut Gent 10 mijl, Stefaan Engels, aan het ABS Bouwteam voor de logistieke ondersteuning en Burata voor de loopshirts.

© 2023 ook wij – design Dotplusmail ons

Feestactie!