logo-01

Ook wij op de Boekathon!

Op zondag 23 april is het Vlaanderenleestdag en verwelkomt Tom De Cock de 'Ook wij' auteurs met hun nieuw boek op de Boekathon. Hij trekt naar de bibliotheek van Sint-Niklaas en interviewt er 10 uur lang 40 auteurs.
IMG_1384
10 uur lang non-stop schrijvers aan het woord

Het is stilaan een traditie: als het over boeken gaat, dan is Tom De Cock er graag bij met zijn Boekathon. Op zondag 23 april trekt hij naar de bibliotheek van Sint-Niklaas en interviewt er 10 uur lang 40 auteurs. Je bent van harte welkom! Kom langs, ontmoet je favoriete auteur en wie weet signeert die jouw boek wel. Onder meer te gast: Joke van Leeuwen (bejubelde, Nederlandse auteur, tekenaar en performer), Rima Orie (erg populaire, Nederlandse schrijfster van young adult-boeken), Angelo Tijssens (co-scenarist van de bekroonde films ‘Girl’ en ‘Close’, bracht vorig jaar zijn debuutroman ‘De randen’ uit) en ook het ‘Ook wij’ team met hun nieuw boek zullen van de partij zijn!

Je kunt alles ook live volgen op VRT MAX, van 10 tot 20 uur. De opvallendste momenten kun je later herbekijken in compilaties op Eén: op zondagavonden 21 en 28 mei.

Als je op zondag 23 april naar de livestream kijkt, geniet je niet alleen van de boeiende verhalen van 40 schrijvers, je kunt later ook echt in hun werk duiken. Dankzij Boekhandels Vlaanderen kun je de hele dag boekenbonnen winnen, met een leuke quiz op vrt.be. Elk uur gaan er 50 bonnen de deur uit.

© 2022 ook wij – design Dotplus
Feestactie!